- Candy Corner -

hari tu kan i ade ckp I da mem-volunteer kn diri nk sponsor candy buffet table tuk wedding Abg i July ni. then tbe2 mcm xjadi sbb Abg I ckp xpyah nak candy2 ke ape2 ke sme. die nk buat wedding die simple2 je. mcm tu la lelaki kn..semua pun nk simple. bile die dah ckp mcm tu automatically semangat nak buat candy buffet table I pun jatuh merundum. tp xpe..abg xnk ade org lain nk. xjd wedding kite buat utk birthday party + cukur jambul baby which is on a day before kenduri kawen nnt.

semangat pun dah berkobar2 balik skrg ni..

pencarian balang2 utk letak candy pun da jumpe.



last Sunday teman kakak ipar g crk pokok bunga utk ditanam..tbe2 jumpe benda alah ni sekali. seronok xterkira..



lg seronok bile all the balang2 nk letak candy I nnt ni less than €10. before ni yg I jumpe sme mahal2.



tapi I xbli pun lg. bnyk ms lg kn..boley survey2 lg nnt..



selain dr balang2 tu sme..I dah jatuh hati dengan all the stuff kat bwh ni..







cantek2 sme n boley buat
as decoration nnt..







skrg tgh tunggu birthday party nnt theme ape. lepas da dpt taw br bley pk psl decoration plak.

chocolate fountain??

still on :)

- Posted using BlogPress from my iPhone



0 comments: