- Wall Sticker -

korang korang korang yang baca ni

kalau korang nk beli wall sticker...boley la korang LIKE page ni


sila2...jgn malu jgn segan..

nak like xkena bayar pun...

nak wall sticker kena la bayar :p

ade few design in stock..

antaranye yg mcm kat bwh2 ni




gmbar yg paling kiri tu ms korang beli. yg belah2 kanan tu yg dah korang tampal kat dinding ikut kretiviti masing2. die ade bg contoh kalau org xde idea. tp kalau idea korang lagi creative...ikut korg la nak buay cmne pun..


kat peti ais pun boley letak hokeyyy. tp kalau i ade fridge cmni mmg i xtampal la sticker2 cmni..muaahaha




sweet kan sme wall sticker ni. rs mcm nak letak semua dlm bilik. tp xkan nak penuhkan dinding 1 bilik tu ngan wall sticker je kan. kang serabut pulak. so kena la pilih 1 je..huhuhu.

so korang2 sme...jgn lupa like page tu.

harga 1 design RM12 je...

sekarang tgh ade promotion...

20/pcs terawal akn di jual dgn harga rm10/pcs!! 


ape tunggu lagi...


hurry grab it now!!




-Iklan percuma-





0 comments: