- preloved -

thinking of to sell few items from my wardrobe. tp x taw nak jual kat mn. nak jual kat blog..blog bukan ade sape2 baca sgt pun. nak jual kat fb...mcm xsuka je plak. i mcm terasa mcm nak bukak car boots. tp xtaw kat malaysia kat mn ade carboots. 

i need to clear them out sbb its overload now

sayang semua tp few of them ade yg i x guna nearly half a year. maybe its time to let them go. almari sekarang x cukup untuk menampung khazanah2 i yg ade skrg. xpe la..tunggu da kawen nnt baru start simpan khazanah2 yg ni balik sbb bf kata nnt die buat walk in closet utk i..hahaa..perli ke ape tu


tp kan..kalau dpt walk in closet mcm ni kan best 


*berangan mood*



xpun yg mcm ni pun jd la :p


*hint* *hint*

hahahhaa...berangan je la ko yan!

.
.
.
.
.
.
.
.

dah2..xnk berangan


cpt cpt cpt...sape boley bagi idea. idea bf die ckp simpan je sme. xyah nak jual2. haiyaaaa...mcm ne nak simpan kalau da xde space. 
kang ade yang baju2 tu dpt kat maid ibu i japg. tp nak ke die dgn baju 2nd hand i..haha. mane la taw maid zaman sekarang xmain dah pkai2 baju org ni :p tp silap besar la kalau die xnk. i bukan jenis pkai baju sampai lasam. most of them pkai sekali dua tiga empat kali je. kecuali baju tu mmg fav baru la i pkai bnyk kali. kalau dah kata tu baju fav..mmg la i xbg org or x jual.


sape taw tempat best nak jual baju2 n shawls2 i sme ni email or drop me a comment eah..


0 comments: