- Heavenly Chocolate's Part 4 -

misi mencarik atomium

atomium bukan sejenis makanan yg korang boley kunyah2 smpai ianye terhadam dan jugak bukan toys yg korang boley buat baling2. kalau xtaw ape tu atomium tu ape sila google. kalau malas nak google pun xpe..jpg i tunjuk ape atomium tu..

lepas check in apartmen..bermula la misi kitorg menjenak atomium. asalnye nak g atomium + mini europe..tp kitorg berlangkah kiri. kecewa yg amat bile dpt taw yg mini europe closed for maintenance. lama jugak diorg close tu..berbulan jugak la. yg nak dijadikan cerita...ari yg kitorg dtg tu la 1st day die start tutup. memang hanginnn je rasa tp nak buat cmne kan...dah xde rezeki. xpe la..think +ve..ade alasan untuk pegi brussels lg sekali walaupun brussels tu xbest.


ni map train die. sgt complicated. beza gler dengan london tube.



ape la yg si bf tu pandang smpai macam tu sekali..


keretapi kotak









ini lah die atomium tersebut..






mmg banyak giloz gmbar kitorg kat cnie sbb da xtaw nak amek gmba kat mn lg. ni je pun tempat yg ade nk bergambar selain dekat grand place or dekat patung budak kecik kencing berdiri tu..

acara lompat melompat pun bermula




tgh2 melompat tu teringat pulak dlm bag mcm ade tripod yg comel gler tu..


check punye check mmg ade..


so berjaya la kitorang nak amek gmbar bertiga


:)




super hero saya :)


kenapa super hero?

sbb die mcm super hero slm gmbar bawah ni...kaki x jejak tanah..heeee


gambar bertiga lagi :)






bila dah ade tripod yg comel mmg secara semulajadinye jd seronok nak bergambar bertiga.




tq mr tripod yg comel


next update psl benda2 yg buat brussels ni best. entry penutup sbb i mmg da xberkuasa nak ckp psl brussels tp kena ckp jugak sbb rs xpuas kalau xtulis psl ape yg buat i suka sgt dengan brussels.


- to be continued -


0 comments: