- Heavenly Chocolate's Part 2 -

- halal food @ brussels -

dekat brussels xsusah nak carik makanan halal. ms kitorg smpai2 ari tu time lunch kan. so mmg perut ms tu mmg meronta ronta mintak diisi. nak check in apartment ms tu xboley lg. so sementara nak tunggu check in apartment tu kitorg g la crk mknn utk kenyangkn perut..

ni kat grand place


banggunan2 die cantek2


n kat cnie jugak bnyk gler kedai chocolate n waffle. nnt i buat entry khas pasal choc n waffle je k. nak buat entry tu kena ms perut kenyang klu x meroyan japg teringat kat waffle2 n chocolate tu

misi mencarik makanan


sebelum gerak amek2 gmba dulu


then baru la tgk map balik



xhabes2 si bf dengan map die :p


bergambar lg smpai lebam..muahaha



then baru gerak crk kedai makan. 

jalan punye jalan dlm 5 minit cmtu..jumpe la kedai kebab n its halal..

soooo..ape lg masuk n kenyangkan perut..



ni la lunch kitorg tuk that day


portion die besar sgt utk org kurus mcm i ni :p


ni chicken wrap tuk si bf..


sha yg mmg tgh kelaparan n xsaba nak mkn smpai x pandang camera da :p

i xingat dah nm kedai kebab ni ape..tp yg i taw...mmg bnyk kedai kebab ni sepanjang jalan tu. so dont worry..dtg brussels xkn kelaparan punye

- to be continued -


3 comments:

hayati muhamad said...

yan!
bestnya:D

Orkedanza said...

yatt: mmg best pun yatt..heheeee

MYRAspberry said...

bejalannnnnnnnnnnn je keje nyeee... bestnyeeeeeeeeeeeee...