- coming soon...iPad 2 -

sangat2 x sabar hokeyy nak tunggu apple release iPad 2

rmai org ckp apple akan launch iPad 2 on 2nd march ni. betul ke?? wait n c je la kn tp i mmg excited gler nak tgk spec iPad 2 ni  

 

org ckp lg iPad 2 ni akan ade camera depan belakang. ade jugak org ckp akan ade camera depan je untuk face time..camera belakang xde sbb mn ade org nak amek gambar guna gadget sebesar iPad ni. tp bagi i..i suka front and rear facing camera. xkira la amek gmbar ke xamek gmbar ke..facetime ke..xfacetime sgt ke..yg penting 2-2 i nak ade.

kalau all the rumors ttg spec ipad 2 ni mmg ade dekat ipad yg sebenar diorg nak launch ni...mmg la i hangkut 1 benda alah ni nnt..

dream dream dream

ngeh3~


0 comments: