- brunch date -

finally omelette from Queen of Tart yg super nyummy telah menjadi habuan perut di satu sabtu tengahari yg xbape sgt nak indah sbb seharian hujan + angin yg mcm kalau boley nak tiup i sampai boley terbang

dah sebulan mengidam nak makan..semalam baru terlaksana. puas hati. i dah makan omelette kat few place..this is the best one. yg sendiri buat xpyah ckp. mmg jauh panggang dari api. dah try sekali dulu. mmg hancus la. teruk kan i..buat omelette pun hancus. ni kalau future mother in law taw ni mmg sgt memalukn :p


tq bro teman adik yg super mengada ni pegi makan omelette. 

nak ajak bf teman..bf jauh..so terpaksa la ajak abg. nasib baik abg yg baik hati ni nak teman adik die pegi makan.


- Posted using BlogPress from my iPhone

0 comments: