- zara on sale -

cepat pergi serbu zara sekarang!!



zara oohhhh zara..ko buat org jd separuh gila. last week 2nd markdown..this week 3rd markdown.

semalam pegi menonton tangled yang super best. xmenyesal x pegi tgk. opsss..i terlambat. org kat Malaysia da lama kecoh2 pasal rapunzel. kat cnie rapunzel baru nak hidup. kesian kan. movie kat cnie mmg lmbt keluar. itu la hakikat yg patut diterima.

semalam juga.. leather jacket yg diidam idam selama ni pun dah berjaya dimiliki. mmg da lama nk beli tp postpone2 sampai tbe2 da masuk winter. bila winter..leather jacket bukan la jd keperluan I. rsnye ia xmampu nak memanaskn badan I yg kurang lemak ni.

sekarang bila winter dah menunjukkan tanda2 nak beransur..maka dah tiba la untuk kita menggayakan diri.

xsia sia selama ni mnangguhkan pembelian jacket tu sbb semalam I dapat good bargain. xpayah tawar menawar ke ape..mmg die bagi harga yg jatuh menjunam sampai kalau xbeli mmg rasa akan mengalami kerugian yg besar dan akan menyesal seumur hidup.

cantek x cantek x?? cakap cantek cepat..paksaan ni. tp kalau korang kata x cantek pun xpe la. i xralat sgt pun sbb jacket ni i dapat dengan harga yg amat2 murah sekali. nak taw berapa harga die?? betul nak taw??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

€14.99

haaaa..siap i besarkan font n bold kan lg sbb suka bagitaw org bile dapat beli ape2 dengan harga yg murah

kalau ade sape2 nak i belikan..jangan segan silu nak bagi taw. I sedia membantu setakat mampu.

selain jacket in brown colour..i juga berjaya merembat lather jacket dibawah...




















yg ni dapat dirembat dengan harga yg murah juga

€19.99

ehemmmm...kan da bagi taw awal awal lg yg x menyesal tangguhkan pembelian. bukan 1 i dapat..2 sekali dpt i rembat. kesimpulannye biar lambat asalkan dapat. yg penting puas hati. mmg puas hati yg amat.

n yg penting sme2 ni i beli xpkai duit..tp i beli pkai air liur. okeyyy..tipu :p

ms new year hari tu i ade dpt gift2 voucher sempena tahun baru n belated birthday gift from adik beradik..so ini la hasil nye. ade lg €30. boley simpan untuk masa hadapan. 4rd markdown pulak kot.

i heart zara :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

sherah said...

€19.99 sama dgn rm ke tak babe

Izyan Helmi said...

hempp...xsama la.

today's rate €1 = RM 4.20

so dlm RM84 cmtu.

Miss Tatie said...

bestnyaaaa ^___*