- winter sonata -

ehemmm


penah tgk korean drama winter sonata??


i xpenah. kesian kan. 


tp xpe..i da buat sniri winter sonata i version izyan
*wink*


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


si bf bernasib baik setelah mengalami nasib xbaik. okey...xpyah nak pening2 kepala pk ape yg i tulis ni. xbernasib baik tu sbb stranded kat doha 3 hr sbb uk n dublin snow. yg bernasib baik pulak sbb dapat main snow.


1st day bf smpai xpegi mana2 pun. duduk rumah hibernate je. 


2nd day bf kat cnie..ini lah activity kami



main snow smpai lebam. lebam xlebam la. tp beku.


mana x beku. main snow x hingat punye


snow fight


romantica de amour x main baling2 snow. klu korg kata x pun xpe..i ttp rs romantic jugak...haha.


seronok dpt membuli si bf. bukan selalu dpt membuli die. setahun mungkin sekali je. klu bernasib baik...2 kali.


us


tengah seronok2 main snow...snow turun dengan lebatnye lagi. mmg rezeki si bf.


si bf terpaksa je melayan i yg nak amek gmba cenggitu cenggini. 



tq bf sebab melayan i


tengok....si bf dibuli lg...


sorry bf sbb bnyk kali buli u. i taw u suka i buli u kan. nnt bile jumpe i buli lg k


alamak...tersilap.. bergambar besama tong smpah pulak. shuhhh2 tong smpah..g main jauh

the making of snow ball pulak



ingat senang nak buat snowball. beku tangan si bf nak buat snow ball.


yeayyy...berjaya!!


nak taw berjaya ke x buat snow ball tu..try la duduk. kalau pecah..maka x berjaya la. 

gigih kan kami..


ingat senang nak buat snowball besar2 cenggitu. roll roll roll dr kecik smpai la jd besar. ms nak start buat tu mmg susah sket.klu die x mampat die akan pecah2. bile da besar plak..die jd berat semacam. berat bukan semacam. berat lain mcm. makanye..xpayah la berangan nak buat besar2 sgt. nnt xlarat nak angkat. i kan berpengalaman..cewwahhh..poyo la kau nurul izyan

the making of snowman pulak


inilah kegunaan snowball.

untuk membuat snowman ye cik2 puan2 dan tuan. ape?? dah taw?? kalau dah tau duduk diam2. i tolong bgtaw kat sape yg xtaw je





finally...


inilah hasilnye. snowman berkepala jendul..hahaha


i pun pelik kenapa snowman tu jadi cenggitu. siap berjendul2 lagi. xfaham i. tp ok la jugak...unik ape kn. xpenah lg jumpe snowman berkepala jendul mcm ni.


errrkkk..sudah2..keje bnyk n bertimbum2 nak kena buat. tp blog yg i hadap. ape nak jd. suhail hazmi help!



1 comments:

p R i n c E S s _ N said...

ok..sgtt beshh...sgtt sweet...sgtt jeles tgk org men snow...