- Tag from Miss Tatie

tag kedua untuk blog baru ni. i kena tag dengan miss tatie. start baca blog die baru 2-3 hari ni.  i jumpe link blog die kat list contest cst production. rmai kot yg join contest tu. so i baca secara random. kalau korang nak baca dream wedding miss tatie..sila2..xkena bayar...cuma kena like je *tlg promote* hiksss.

ni entry die  >>wedding's dream miss tatie<<

miss tatie impikan nak kawen style minangkabau. okeyyy..unik..mmg jarang org buat. nnt bila kawin jgn lupa invite i okeyy..teringin nak attend wedding style minangkabau pulak :p

dah2...panjang pulak termerepek. so nak jawab tag pulak. rs mcm nak jawab exam je

1) apakah status anda?
>> single but not available. tengah tunggu bf tanye will u marry me. tp xtaw bile bf nak tanye....haha

2) ceritakan tentang diri anda...
>> xcantik tp x hodoh. sedap mata memandang. baik hati tp degil..suka xdgr ckp org especially bf. kadang2 ego. kuat menggelabah n mudah panic. so tolong jgn bagi i panic. independent tp bila bf ade dpn mata jd dependent. banyak ckp tp dengan org yg tertentu je. suka travel n bertambah suka travel bile dapat bf yg suka travel jugak. n yg latest i br discover psl i..im a shopaholic. okey..enough. kalau nak taw lebih2..sila follow blog i. kang kalau nak tulis dari a to z mmg x habes.

3) ceritakan tentang blog anda...
>> start blogging on off on off since 2008 dekat orkedanza.blogspot.com. then at one time i rasa i xnak org taw sgt psl blog i. so i privatekan. then bila i privatekan..i da xde feel on blog. suddenly..blogging mood dtg balik tp i decide i nak tukar link. so lahirlah blog baru ni. i da import sme entry2 lama to this blog. itu la serba sedikit psl blog i.

4) apakah pendapat anda dengan dunia blog?
>> xde pendapat sgt tp for me..dunia blog ni sgt luas. dengan blog org boley buat kawan..dengan blog org boley buat musuh. dengan blog org boley jumpe jodoh dengan blog orang boley dapat mcm2 information..dengan blog jugak org boley buat duit..dengan blog org boley dekatkan yg jauh n mcm2 lg la. guna la blog sebaiknye. jgn buat benda2 xelok sudah.

5) nasihat untuk orang yang baru buat blog
>> xde nasihat. i xsuka nasihat org sgt..

6) nyatakan keunikan blog anda...
>> xde yg unik2 pun. biasa2 je.

7) sampai bila nak menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
>> selagi termampu..i tulis la. impian dlm dunia blog mmg xde. impian yg lain bnyk la mcm impian hidup...hehe

8) tag 5 orang yang anda nak kenal ..
>> xde nak tag sape2 sbb xtaw nak kenal ngan sape

2 comments:

farhana said...

Dulu msa study kat UKM dulu, slalu baca blog orkedanza u tu =)
Silent reader only hehe
N tiba2 privatekan...tiba2 pulak ada blog baru...
keep on blogging babe =)

Izyan Helmi said...

xsangka ade silent reader..haha *malu*

thanks sudi jenguk2 blog xseberapa ni :)