- tabung kahwin -


caption gambar:-
i: syggg..mcm ne nak kawen ni..duit dlm tabung kite baru ade bnyk ni..

bf: xpe la hneyy..lepas ni i akan keje keras lg so that dpt la meminang u cepat sket..

hahaha..termerepek sudah. itu caption yg direka2. actually tu tengah kumpul syiling nak buat tambang bus. xde kena mengena ngan kawen. kawen lambat lagi..target 2013

so memandang nak kawen tahun 2013..tahun ni punye aim..nak start bukak tabung kahwin. br start bukak tabung ye. xstart menabung lg..haha. mcm xsempat je nak menabung utk kawen..mana taknye..sibuk plan nak jalan sana nak jalan cnie..so bilenye nak kumpul duit kawen. tp xpe..bak kata bf..penuhkan 30-30 page passport tu dengan segala country punye cop dulu then baru kawen.

looking forward for our next trip on july

tgh plan nak pegi mn nnt. any idea??



stay tune



4 comments:

sh@r said...

lg 1 tabung hneymoon kan hneyy.. so kt ada 2 tabung.. hahah.. prepare urself..

Miss Tatie said...

saya tag kamu... nanti ngokla kat page saya eh =)

Izyan Helmi said...

heheee..u too syg..

tatie: dah tgk :) ill give u a shout bile da jwb tag tu k

laila said...

yannn!
jom g Saigon!
me n che nab already bought the ticket!erkk.but it's September la pulak ye.
time tu yan kat mana?september tu?
marilah kita besama2 berjalan2.
tp kot la yan xlayan lak vietnam!heheh