- Liverpool Part 5 -

final part untuk cuti cuti liverpool.

lepas makan nandos tu kitorg pun cont jalan ikut gerak kaki. jalan je la mn nak pegi pun sementara nak tunggu flight balik. flight lmbt lagi..malam. menyesal beli tiket last flight sbb liverpool xde ape sgt pun yg best nak explore.










albert dock



















liverpool - the beatles



kitorg xmasuk pun museum die..xminat!









lastly da xtaw nak buat ape kitorg just lepak minum2 coffee. coffee again. yelaa..ape lg nak buat. then layan la fb sambil lepak2 tu. berjam2 kitorg duduk ctu dengan secawan coffee.






arrghhhhh...bosan la entry ni. sorry korang terpaksa baca entry bosan ni

bye liverpool!


0 comments: