- Liverpool Part 3-

jalan-jalan city centre

da boring dengan entry cuti-cuti i?

xpe...i xboring lg. slagi i xboring..selagi tu la i keep update. rajin pulak i mengupdate sekarang

okeyyy..nak sambung cter perut yg menyanyikn lagu macam2 jenis. lepas minum coffe n makan brownies yg x bape nak sedap tu..kitorg pun gerak balik ke city. bf ajak try naik bus. tp i membantah. malas okey nak tunggu2 bus masa sejuk2 ni. so naik cab la kami trus ke Queen Square

dekat Queen Square ade Nandos halal

yabedabedu..xdapat kenny..nandos pun jadi la. asalkan benda yg susah nak dpt 


sampai2 nandos..nandos x bukak lagi. adoiii perut...sila bersabar. pukul 1 baru nandos bukak. 

so half an hour yg kitorg ade tu kitorg spend pusing2 city centre die







bukan besar mana sgt pun liverpool ni. pusing2 kat ctu jugak



ni selepas dipaksa oleh si bf untuk amek gambar





St John's Garden



ni pun kena paksa amek gambar..haha *tipu*



memandangkan jalan berdua..susah nak amek gmbar sama-sama. so amek gambar shadow berdua pun jadi la kan




best je dating2 kat garden ni. angin sepoi2..romantic okeyyy..ahaha.

lepas tu kitorg tgk ade satu couple ni yg sebaya dengan nenek2 kita tgh dating. romantic sgt da tua2 dating kat garden. esok dah tua2 nak mcm tu jugak la. bf sila take note k..selain bawak i g masjid jgn lupa jugak bwk i pegi dating nnt. xkisah la dating mn2..kat garden ke..kat zoo ke..kat mn2 tasik ke tgk wayang ke..janji bwk dating. jgn ms muda2 je nak dating..da tua2 pegi kedai kopi lepak ngan kawan n tinggal wife kat rumah (reality)





mcm unik je pokok ni



alamak..xletak watermark..abes kena kebas la gmbar ku ini nnt *bajet gambar cantik sgt la*



ni xtaw la berlatarbelakangkan gambar ape. kitorg just jalan jalan n jalan n amek gambar. malas nak amek taw banggunan ape :p





us again





panjang okeyyyy kaki kitorg







sukaaaaaa sgt gambar ni







ni pun x sure ape die. mungkin galery2 kot
















eahhh..ni blog izyan ke blog suhail

jgn confuse jgn confuse..

ni memang blog i.. 

tp bnyk gambar suhail pulak yg ter-interframe :p




okeyy...times up..makan time

- to be continued -


2 comments:

p R i n c E S s _ N said...

seronok dpt dating kan...pics shadow sgtt cun..

Izyan Helmi said...

N: seronokkkk sgt sesekali dpt dating :)