- liverpool part 2 -

dari airport nak ke city centre..kitorg naik bus je. xlama pun 15-20 min je

Muka bahagia da smpai liverpool :p


awal2 pg lg dah smpai..xde hala tuju terus nak tuju ke anfield. xmenyempat betul kitorg ni. pegi la breakfast dulu ke ape..ni x dan dan melulu je carik cmne nak g anfield

i penah terbaca kat internet g anfield naik cab dr liverpool lime street station. nasib baik tempat bus yg kitorg turun tu x jauh dr liverpool lime street station. seberang jalan je.


dalam cab pun sempat nak begamba


kejap je da smpai anfield. 10 min je kot. naib cab la 10 min..naik bus i xtaw. sape2 nk g anfield dr city centre..i suggest pegi je la naik cab. 6-8 pounds camtu je. jimat masa bnyk kalau naik cab.

anfield


berjaya jugak i nak bwk bf pegi anfield. tahun lepas selalu berangan nnt nak bawak si bf pegi anfield..xsangka betul2 dapat bawak die dtg cnie


u will never walk alone sayang..



Ticket office



kitorang nak amek stadium tour ari tu tapi malangnye hajat x kesampaian. tour not operated sebab ade budak sekolah guna padang. sedih yg amat. bukan i..bf yg sedih. i sedih sikit je la sbb bf sedih kan...kena la tempias2 die sikit.



so...da tour not operated..jadi budak sekolah je la kami berdua. jd budak sekolah sebab masuk museum. budak2 sekolah je kan yg selalu pegi museum2 ni..


this is anfield


xpayah nak bangga sgt la kan dengan anfield sbb liverpool xde la hebat mana. oppsss..boyfiee...jgn marah :p








museum adelah sgt membosankn



bosan



n sgt bosan



pasrah je la








okeyyy...da abes lawatan budak2 sekolah. budak sekolah da lapar..so ayuh la ke cafe

pegi2 cafe..tgk cafe bukak pukul 12pm..


so sementara nak tunggu cafe bukak pegi beli jersey si bf dulu. 


si bf beli jersey cop nama torres. bajet bagus sgt la tu :p



selesai2 beli terus kitorg belah dr store tu sbb perut mmg da nyanyi lagu mcm2 mintak diisi. x breakfast lagi weyhhh...da nak dekat pukul 12pm da pun.

tunggu punya tunggu cafe bukak ini je yg kitorg dapat


coffee n brownies

mmg kecewa yg amat. musnah segala harapan nak makan fish n chip la bagai. ntah pape2 je cafe diorg ni da pkul 12 x serve lg lunch. diorg ckp x ready. booooo liverpool.. mmg liverfool la. opsss bf...sorryyy..jgn marahh..haha

ini la satu2nye gmba i kat anfield..haha


i mmg malas nak ber-chamw*ring pun. kasi chance kat bf. trip die kan. lgpun i bukan fan liverpool n i bukan fan mn2 team pun

- to be continued -


2 comments:

iallwayzme said...

kutuk la puas2 k.. kutuk smpi puas hti u n u bhgia..

Izyan Helmi said...

jgn la marah yang..i kutuk2 manja je..hahahahaa