- Liverpool part 1-

day trip to Liverpool

kenape i pegi Liverpool?? kenapa x pegi Birmingham ke Manchester ke Edinburgh ke.

itu semua bersebab.

sebabnye adalah si bf adalah penyokong kuat Liverpool walaupun Liverpool antara yang tercorot

kesian bf :p

cerita liverpool terpaksa i buat part by part sebab bnyk gmba. i malas nak buat 1 entry berjela jela sebab i mls nak buat entry panjang2. kalau panjang2 mula la kang entry tu duduk dlm draft berkurun lamanye

pagi nak pegi tu mmg sgt mls okey nak bangun tdo. mana xnye..malam tu pukul 2 lebey baru tido. sme gara2 sbb nak kena siapkn keje b4 berjalan. 2 lebey tdo pkul 4.30 da kena bgn. bgn..mandi..siap ala kada then kejut bf plak suruh siap. then pkul 5 lebey kuar dr umah. mmg xrela masa tu nak tinggalkn rumah pg2 buta cmtu. actually bukan xrela nak tinggalkn rumah. xrela nak tinggalkn katil yg lebey

tp nak x nak kena pegi jugak. tiket flight da beli


6.15am dah ade kat airport..sgt2 gigih

flight kitorang pkul 7.45pg


gate 105


perlu ke nak bgtaw gate bape?? hahaaaa...ikut suka la

bf pun muka masam je pg2...


us


i xrela2 nak bgn pg at least senyum gak..haha

mcm biasa...ryanair laaaaa




dah kat atas



dublin - liverpool xlama pun. xpanas buntut lagi da kena turun. 30 minit je kot. sbb tu boley buat day trip je. lg pun liverpool ade ape la sgt kn..

sampai2 airport baru terhegeh2 nak crk info nak kesana kesini mcm ne n baru nak crk info nak pegi mn lg selain pegi anfield


Liverpool John Lennon Airport


- to be continued -


1 comments:

aish♥ said...

seronok nyew!!
(^_^)