- its time to say gudbye -

hi blog


eahhh...awal2 lg da kuar muka gedix. i taw bf rindu i..so tibe2 rs nak letak gmba sendiri di awal2 entry. ini xde kena mengena ngan entry sebena..mukadimah je lebey

. . . . . . . . . . . . . . . . 

last day adik kat dublin. adik mcm x rela nak balik. tula...sape suruh datang kejap sgt. kan da xpuas nak manja2 dgn kakak awk ni. si kakak pulak lega adik die nak balik. boley die manja2 ngan si bf pulak..hikss gedix! actually ade adik pun boley manja2 ngan bf..kan kan bf :p

ni bukan la final gudbye tuk adik. adik just kena say gudbye to dublin je. kitorg still ade few days lg dgn die.

dublin - london

ni time kat bus station(busaras).


kitorg g london naik bus. hebatkan..naik bus boley g london dr ireland. bus tu berenang menyeberangi irish sea. korg penah naik bus boley berenang? xpenah kn? phewww

sementara tunggu bus...menggedik2 bersama camera dulu




then kak lina dtg..dtg nak jumpe adik b4 adik balik..


hey bf...baca ape tu??





kami bersama2 beg. 


sorg satu bag. bawak beg ade bnyk ruang2 kosong. MOTIF??? lu pikir la sendiri :p




muka x rela nak kena balik :p


okey2..bus da smpai..get ready


yeay..da dlm bus.


ayah duduk ngan ibu


i duduk ngan ehemm2
*jangan pisahkan aku dan dia* sila nyanyi dengan irama sekali


adik..duduk sorang2.

senang sket die nak layan perasaan sedih sbb nak kena balik

bye bye bye adik!


2 comments:

p R i n c E S s _ N said...

walaupon dpt jmpe x lame..tp msti diorg happy dpt holiday gn u..

syg said...

1st2 da nmpk beruang kutub t'lepas kat busaras.. hahaha