- Im falling in love with u but u belong to someone else -

ini bukan I punye actually











ni cousin I yg kirim. die mintak tlg I belikan kasut die ikut taste I. okey fine..mmg xjd masalah nk tlg carikkan n kebetulan die kata size ikut size kaki I. so itu lg memudahkn I nk crk kasut die.

masalah timbul bile kasut tu dah dibawak balik umah. bile da bawak balik umah..n kasut tu da duduk dlm bilik I ni berhari-hari..kasut tu buat I nak cuba die buat kali yg ke 2 kali then 3 kali then 4 kali. bile I dah cuba untuk kali yg ke-2..hati I meronta ronta nak kasut tu. kasut yg 1st tu..mmg la xbape cantek sgt tp bile pkai mmg rs best n very comfortable..tu yg buat I suka sgt kasut tu. yg merah tu pulak kaler die sgt menarik perhatian I n bila pkai die pun rs sm. sgt comfy smpai rs aku nak kasut ni aku nak kasut ni.

tp malangnye..kasut ni bukan milik I. sob sob sob..sgt sedih. esk dah nak shipping die hantar balik malaysia. terpaksa redha yg kasut tu bukan milik I.

p/s: hopefully nnt cousin x bekenan kat both..haha.

- Posted using BlogPress from my iPhone


7 comments:

athirah said...

k.yan... yg merah tu cntik!!!

Izyan Helmi said...

cantik menarik tertarik kan kan...

sab said...

wah. sampai cm tuh. huhu. xpe la..beli jek kasut lain k dear? wee~

farhana said...

Kasut merah itu sangat cantik.
Kalau i pon, konpem tertarik punya! =)

Izyan Helmi said...

cik sab: tula..nak kena crk lain yg bekenan dihati. tp kdg2 yg org punye tu la yg kite bekenan jugak2 kan..ahaha

farhana: i wish kasut tu cousin i xsuka..ahahhaa

sh@r said...

hoh.. bli brg org xikhlas.. bley plak doa2 org xnk kasut 2 plak.. haih.. zaman skang nie da b'beza.. hehe

Izyan Helmi said...

bukan x ikhlas la..ikhlas je..ahahhaha