- formula one. ade berani?? -

nak main kat sepang xlayak kan?

so try mcm kat bawah ni pun jd lah


beliau x hebat...tp buat2 hebat. yg penting...gaya biar lebey..


sementara tunggu si adik mencuba nasib untuk mendapatkn gift voucher(jika mencatatkn masa terpantas untuk hari itu)...si kakak mula la operasi menggedik bersama camera die


si bf pun dipaksa untuk menggedik besama camera sekali


lagi


tudung disponsor oleh cik iwani.


bajet mcm artis la plak org sponsor2..haha. actually tudung tu cik iwani bg hadiah. die kirim kat si bf. tq cik iwani!!

<3 <3

si bf da pandai buat mulut muncung2. ade bakat terpendam rupenya


ni budak yg hebat sgt konon boley dpt gift voucher tu..hahaha


kami menggedik lagi


lagi dan lagi


mulut kembung2 pulak


ade lg...

jgn stress okeyy tgk gmba yg ditempek dengan begitu bnyk ni






okeyyy...da abes. turn bf pulak cuba nasib. bf xla hebat mn. tp hebat sikit la dr si adik...haha 


poyo okey mamat bawah ni..

   

okey....da habes. bf pun senasib dgn si adik. ade org lain yg lebey hebat dr mereka. yg hebat tu budak tadika. nak main pun siap letak support bantal kat belakang sebab kaki xsmpai. tp hebat jugak budak tu. org dewasa kalah dengan kanak2 tadika. 

sekian


0 comments: