- 'DANIEL ADIE GIVEAWAY: Diary Motivation 2011' -

kena tag dengan cik Liya Laa

wahhh..da lama i tak kena tag. ni 1st time kena tag sejak guna blog baru ni. cik liya laa kata die hari2 stalk snowman i. kepada cik liya laa..stalk snowman i xpe..jgn stalk 'snowman' i yg lg satu tu cukup. haha..i gurau je u..jgn amek hati k. btw tq cik liya laa sbb sudi jenguk blog i ni selalu walaupun blog i ni xde pape.

okeyyy..berbalik pd giveaway ni..ni 1st time giveaway yg i join sejak bertapak kat lovelyorked ni. sbb ni 1st time i join giveaway2 ni...sila bg i menang okey..muahahhaa




No of giveaway: RAHSIA
Start Date: 20 Jan 2011
End Date: 27 Jan 2011

Terms and Conditions:
1: Post 'A VERY SHORT, SIMPLE & CREATIVE' entry in ur blog under title: 'DANIEL ADIE GIVEAWAY: Diary Motivation 2011'
2: Copy la banner kat atas nie n put it in ur entry. (x kesah la kat atas ke bwh ke) 
3: Tag at least 2 bloggers (lg ramai lg bagus..sbb lg meriah la kot...)
4: Leave ur entry link/comment
5: My followers? x kesah la...kalo sudi, follow la my blog ya...tiada paksaan.. 

siapa yg bertuah kena tag dgn i??
1. cik wiwi - junior i yg cute miut
2. cik zack yg tengah seronok berholiday n suka tayang makanan macam2 bagi i terliur..huk3

okeyyy..semua T&C dah dipenuhi. incik daniel adie..sila bagi i menang taw taw. sbb kena bg i menang..nm u sama macam abg i. sorang abg i nama danial..sorang lagi adi. so gabung nama 2-2 boley jadi daniel adie..hehe (xde kena mengena)



4 comments:

DanieL AdiE said...

Thanx 4 joining my GA..

Best of luck ya..

Liya Laa said...
This comment has been removed by the author.
Liya Laa said...

no no no !
i stalk snowman yg bulat2 putih gebu tu jer :p

Izyan Helmi said...

liya laa: hik3..skrg da xley buat snowman da...snow da xde. lega snow xde..kalau x nak kuar kena jalan mcm pengguin..penat