- christmas eve -

oleh kerana the day before telah keluar beramai2 maka hari ke3 bf disini kami kuar bertiga je. ini adalah bukan permintaan si bf. si bf baik. xkisah pun kuar beramai2 ke ape. die ikut je. untung i dpt si bf. ceihhh....nak jugak menyelit ayat akhir tu :p

okeyy...smbung balik. keluar bertiga ni atas permintaan si adik yg comel. ms kuar beramai2 the day before tu die kata die xsempat nak beli ape2. biasa la...kata kuar rmai2...berekor2..mmg susah la nak menyoping. tambahan si adik lg..die susah nak menyoping jika si ayah ade skali. haha...okey fine...si kakak faham kenapa. ayah kami mempunyai sifat terpuji dimana beliau tidak suka melakukan pembaziran atau erti kata lain tidak boros seperti anak-anak beliau.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

wooottt wooootttt

sale merata-rata

sakit mata tgk merah sana merah cnie *banner sale*







actually bukan sakit mata. tapi sakit hati. sakit hati sbb xdpt menahan godaan sale. dah nekad xnak memboros beli sana beli sini. tp mcm i ckp td..xdpt menahan godaan.

adik selamat membeli kasut baru.


bf selamat tidak membeli ape2.


syabas bf! boleh ikut jejak langkah ayah lepas ni.

i??

i selamat membeli macam2. hampes jugak i ni. org lain yg nak shopping..i yg lebey2. klu setakat beli baju sehelai boley dimaafkn. ni siap beli coat la bagai. mmg x boley pkai punye org.

then...sebelum balik.. groceries time. beli stock. christmas sme kedai tutup. so harus ade stock makanan kat umah. phewww...like makcik2 dah. kuar dating beli groceries. merasa la kali ni jd makcik2 kejap kn. eyy..jgn slh fhm...bukan x penah beli groceries taw. tp ni 1st time beli groceries dengan si bf. so terasa la mcm makcik2 sket.

ni ms nak balik tunggu cab.


haishh...christmas eve pun still rmai org lagi. da la snow tgh tebal lg. mmg susah la nak dpt cab. tunggu cab smpai berjam jam. okeyy...itu tipu. tunggu cab lebey dr setengah jam. smpai skrg xley lupa lg cmne menahan kesejukan tunggu cab hari tu.


kitorg siap gilir2. sorg beratur n 2 lg duduk dlm kedai panaskn badan. 5min je panaskn badan. then ganti-ganti. agak menyesal balik lambat hari tu. 


0 comments: