- wishlist -

dikala sme org sedang sibuk buat wish list 2011..i pulak sibuk buat wishlist lain. tinggal bape hr je lg ibu ayah adik n suhail nak dtg. so ni da smpai saat2 genting nak pesan ape2. kang terlambat pesan ade plak yg tertinggal.

benda yg i nak sangat sangat sangat..


spicy chicken mcdeluxe la. all time fav. mmg mengidam yg ni sgt2. walaupun br 4 bulan x makan...tp rs mcm da 4 thn x makan. so suhail...tlg la jgn menghampakan i okey. bwk la 2 3 4 yg ni pun..i mampu habeskn sorg2 i.

lagi bagus kalau ade yg double..


kalau xde yg double ape kata u je yg usahakan jd kn die double..haha.

then, selain burger diatas..i mengidam yg ni..


lastly ini...


kelopok lekor maaaa.

semalam dpt text dr si suhail ckp keje2 die kat terengganu da siap. so ari ni da nak balik kl. i ape lg...ms tu jugak terus reply text die ckp nak keropok lekor. kalau x pasal keropok lekor mmg slalu je reply text die lmbat..ahahhaa. kantoi disitu. mintak ampun bnyk2 k u :P


okeyyy..kalau makanan tu je kot. xley nak kirim bnyk2 sbb brg selain makanan pun bnyk jugak. itu sme hasil dr teronline shopping. bahaya betul online shopping ni.  

** sme gmba2 dlm en3 ni adalah hasil drpd operasi menggoogle **


0 comments: