- tips tangani fb yg makin sexy itu -

sme org pun xsuka/benci dengan layout fb yg bajet best tu kan

i've an idea
.
.
.
.
.
.
.
utk mengelak dari satu dunia(mutual fren) kite nmpak ape yg kite comment kat status org/comment kat gmba org/post kat wall org/ape2 je yg seangkatan dengannye, silalah delete setiap satu activity kat wall korang tu. so dengan secara lansungnye xde sape la akan nampak ape activity korg kat fb. 

.
.
.
.
.
.
.

simple kan. budak skolah rendah pun boley pikir. tp benda yg simple ni la kadang2 kite x terfikir



0 comments: