- kalis hujan kalis snow -

3 4 5 bulan yg lepas mmg i da kurang membuat collection gmba yg smpai boley memenuhkan HD lappy ni sbb camera olympus yg berusia 2-3 thn tu bile kite amek gmba blur je gmba die. buat la cmne pun tetap blur. kadang2 fedup nk amek gmba smpai tu la jdnye..xde gamba lgsg atau amek la 1 2 keping sebagai syarat kenang kenanan dengan menggunakan cik epal
.
.
.
.
.
.
.


tp smpai bile nak guna cik epal kan. xkan nak amek gmba beribu2 keping pun nak guna cik epal. dah la end of dis year sekarang bukan da hujung thn ke ade bnyk trip..

.
.
.
.
.
.
.
.
.

disebabkn masalah i ni besar sgt smpai masuk2 dlm mimpi la bagai ini tipu..

maka lahirlah la baby baru dlm kamus hidup i

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaaaa......



baru berusia sebulan lebey sikit je. 

waterproof, dust proof, shock proof, freeze prooff n ape lg proof pun x taw la. bg i...waterproof pun da cukup sbb kalau hujan ke ape xde la risau sgt nak begamba.



so lepas ni...hujan ke ape ke...aktiviti photogediks tetap boley diteruskn...

1st trip guna camera ni...seminggu selepas lahirnye camera ni..


hehhhh...apsal gmba ni jadi panjang semacam plak.






psssssttt: cik syikin n incik suhail. cepat dtg...br la i ada geng nak berfotogedix nnt...

- tamat -


1 comments:

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel