- ida ohhh ida -

life is full of surprise

.
.
.
.
.
.
.
.

.

tambah2 lg dengan kehadiran kawan2 yg mmg suka buat i terkejut beruk manusia

tengah2 melayari fb(tgk news feed) tbe2 tetengok album someone bertunang. dengan semangat i trus click that album.


hampes... bertunang x bg taw. tup2 publish gmba terus. mcm ni la kawan kn. korang mmg terbaik :p

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dari dulu smpai sekarang mmg la kwn2 i ni selalu buat surprise(termasuk i). dulu2 selalu buat surprise birthday celebration...skrg masing2 buat surprise lain pulak.

who's next???


yg tgh2 da selamat dah.

so...mengikut firasat tuan punye blog..next of coz la yg mengapit yg tgh2 tu...saffa or yani..ngeh3.

yg oren tu adik...so die last skali. xbaik langkah bendul org kata kn.

ape pun...congratulation ida. terjawab sudah diantara kita siapa  yg ikut jejak langkah ana. skrg..excited plak nak tgk siapa yg ikut jejak langkah ana n hang plak.

- tamat -


2 comments:

irnida said...

yan..sorry sangat tau...aku tgh blur masa tu..aku terkejut sbb family aku tetiba suruh tunang..so mjlis tu tanpa di rancang pun lagi..kesannya sampai hari ini suara aku xde sbb demam pd hari kejadian..anyway aku minta maaf bnyk2..bkn sbb aku lupa ang duk jauh tp aku sndiri blur nk teruskan or tak..safa ada tnya aku nape aku mcm x happy je nk bertunang.emmm...

Anonymous said...

yan yg jauh tp tetap dirindui...hehe...

ida yg dh bertunang n bakal mengikut jejak langkahku...

yani yg bahagia ngn idup skrg menanti hari bahgianya...(katanya taun depan...2011)

Saffa yang hilang membisu tanpa berita....huhu

Ana yg bahagia dengan kehidupan baru n bakal jadi mama tak lama lagi....

~~walau apepn yg terjadi, dimana kita berada, ape yg berlaku skrg...semua kenangan bersama xkan dilupakan...miss u all...siyess!!

~~aNa~~