- farewell ikha -

hip hip horrreyy. keje2 tertangguh telah siap. boleh hidup dengan aman sekejap lepas ni. boleh la nak bernafas 2-3 hari dengan dada yg lapang. 

oleh sbb skrg mempunyai masa yg lapang ayuh la kite clearkn entry2 tertangguh yg dah hidup dlm draft berminggu2

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




ikhaaa..how r u doing in msia?

must be anda sedang bahagia menikmati all the food yg sgt enak.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

2 minggu lepas ikha telah membawa diri pulang kepangkuan keluarga n kesayangan2 die.



 how sad i am. lepas sorang2 kwn yg ade di sini pulang ke negara tercinta.


ikha pun sedih jugak. sedih nak tinggalkn dublin..muahahha.

walaupun kdg2 rasa dublin ni x best tp bile da balik 4 gud of coz akan terasa sedihnye jugak sbb ade part yg dublin pun sebenanye best. 

sbb2 yg membuatkn dublin best adalah dr segi shopping. shopping kat cnie mmg tiada tandingan nye dengan malaysia. selain shopping yg best kat cnie travelling. okeii..enough cter psl ape yg best dekat cnie sbb tiada ape lg yg best selain dua tu.

hujan emas di negeri orang..hujan batu di negeri sendiri

i will follow u ikha..cuma bile yg nak follow nye je x taw lagi 
:P



bye Ikha.

jumpe kat malaysia next year! stick to our plan nak g kuantan ms kak lina n abg adi kawen nnt k.


0 comments: