- convo sudey -

ngahahahaha...lagi entry dalam draft.

sikit2 lm2 jadi bukit. mmg da berbukit bakau da pun entry yg ade dlm draft tu.

profile pict kat fb da tuka. current mood: kembali kehari convo 3 bulan yg lepas..


setelah berpenat lelah mengahabiskn masa dekat ukm tu finally convo jugak i walaupun lambat setahun. ye..i convo lambat setahun. ms final sem ade sangkut 1 paper so i reseat balik paper tu. klu nk convo thn yg sm sempat je lg tp i lmbt2kn amek exam tu sbb i xnk convo that year. 

boley ke mcm tu? boley je..klu nak buat...lmbt2kn je amek reseat paper tu..bile da amek lambt result pun kuar lmbt so xsempat nak convo that year n diorg postpone ke next year. kakau saje2 nak postpone mmg xdpt la agaknye.

reason xnk convo that year sebab nak convo dgn makcik2 yg amek course 4 thn.

before ke ukm..posing dulu kat lobby hotel..muahahaa. da lmbt pun ade hati nak posing2.


i gerak sorg je pg tu. ayah ibu dtg lmbt sket. so tepaksa la drive sniri..crk parking sniri n smenye sendirian bhd. parking da la ssh gler nak dpt. tepaksa la menapak jauh2. nasib pg2 buta. klu tghari...smpai dectar komfem da basah lenjun.

robe kami adalah berwarna biru dibawah ni. 


comel x robe faculty kitorg. ke minah kat atas tu yg lagi comel..muahahaha..okeyy..stopp SS izyan..jgn over!!

kat ukm ni robe lain2 kaler ikut faculty. so nasib la faculty yg dpt kaler x cantek tu. ade faculty yg dpt pink lg la bernasib malang bg sang jejaka2 nye.

nua n CD Hudson.


nua n oyen


nua + CD + oyen. klu lepak ngan diorg komfem x kering gusi punye. ade je benda potpet2 xspecially si CD husdon tu...ngeh3.

dira, wani n lynn


1st day masuk ukm...makcik2 3 org ni la yg i knal dulu. dira n lynn kitorg sm matrik dulu tp x kenal sgt pun. kat ukm br la berkenalan dgn lebih rapat :P

syg kat diorg ni sgt2...sbb susah senang bersama. yela...1st year ms sme xpkai kete lg..sm2 susah turun naik tangga KIZ. tinggi tangga KIZ tu memang membawa bala kat kami sme yg pemalas nak jalan ni :p

 bile da ade kete..sm2 senang naik kereta g class..haha. n sometimes carpool. dpt menjimatkn minyak serta packing yg limited dkt fac tu.

yeayyy...dpt duduk sm. bagus system convo ukm. xsama course pun ley duduk skali.


mmg tersgt foto gedixnye kami didalam hall tu sementara nak naik stage. xbehenti amek gmba..







ade bnyk lagi. kang post sme gmba nak termuntah lak korg tgk kn.

dah la..sambung nnt je.

bye!!


1 comments:

p R i n c E S s _ N said...

mu junior....N pon ex ukm..