- aktiviti hujung minggu -

setiap kali sebelum keluar umah komfem akan berniat..okeyy..ari ni xnak shopping. tgk xpe..beli jgn. dengan harapan kalau x shopping boley la nak saving utk tabung kawen n tabung2 yg lain lebey sikit. 

tp kalau dah perempuan tu tetap la perempuan. mmg perempuan xboley lari dr bershopping. kalau yg x kaki shopping tu baik check balik..betul ke anda tu perempuan or lelaki..hahaaha. 

hasil rembatan hari ni..


segala jenis accessories untuk diletakkan dikepala. ini sehari punye rembatan. kalau bnyk hari? rembatan die bnyk mn? nasib la seminggu dua hari je cuti. kalau x musnahlah harapan nak menabung utk masa depan.

ape kes ntah hari ni mood beli accessories je. masuk semua kedai terus tuju section accessories. ni semua gara2 tgk org comel je pkai shawl + bunga2 diatas kepala. kalau x bunga butterfly. tp hari ni x jumpe butterfly pulak. butterfly lari kot ari ni. 

mengikut sejarah2 yg lepas..i adelah seorg yg tidak rajin mengenakn accessories. 

agak2 ade ke harapan bunga2 tersebut bergaya dekat kepala i nnt.

wait n c :)


2 comments:

jee yunus said...

cik izyan..sy follow awk..lame tak berbloging...dulu jee sll usah blog ni..tp private..now dh public blik...ehehhehe..

Izyan Helmi said...

hehe..tula..dulu kite private blog jap sbb mls nk blogging. now mood da dtg blk.. :)