- welcome back dear! -

hi blog
hari ni secara rasminye encik ttm di invite utk melawat kesini sejak blog ni diprivatekn few months ago. i private blog ari tu sbb background blog i tibe2 hilang n blog dah becelaru sgt. so sementara nak buat renovation tu i kasi private kejap. skrg da siap..soon i akan publish jugak blog ni mcm dulu2..tunggu mood datang ok ;)
incik ttm, imy!
xoxo


- ummi to be -

congratz twin!!
finally rezeki berpihak pada awak. i tumpang gembira :)
jg diri baik2..jg kesihatan..n jaga baby in the tummy jugak k..

lot of love (",)


- roti canai -

roti canai satuuuuu...!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
semalam belajar buat roti canai hokeyy.
lepas ni xperlu nak mkn roti prata or xperlu g proton house semata nak mkn roti canai. sipenulis telah merajinkan diri belajar menguli tepung n menebar sehingga terhasilnye roti canai hasil air tangan sendiri. sgt membanggakan diri walaupun keadaan roti canai dah xserupa roti canai.
xsabar tunggu tunggu bulan 12..nk tunjuk bakat menebar roti canai kat org malaysia ;)



- tumpang lalu -

eahh...rs mcm da lama x conteng2 cnie. klu stakat entry begini bukan namanye conteng2...ini dinamakn entry hidup segan mati x mahu.
bz kah i smpai xde masa untuk kesayangan *blog* n *incik ttm jugak*
tunggu-tunggu..ade masa nnt kite berjumpe lagi dengan entry2 cuti2 malaysia yg sudah basi..entry2 raya walaupun raya x se gah mn..n juga entry birthday. yeeeppp...birthday. umur suda meningkat tp i maintain comel lg :p