- raya lagi -

raya ke-3 yang agak meriah..
pagi2 lg abg i da ajak jiran2 tetangga datang breakfast raya kat umah kitorg. pagi x pg la kan...pg nak masuk tenghari..tula pagi kitorg :p
abg masak nasik lemak. die lah chef sepanjang bulan syawal ni.
lihatlah kakak yg posing smpai senget2. mak adik kata kakak gedik ikut mcm makteh..phewww..makteh jugak yg kena..
makteh rasa makteh xde la posing smpai senget menyenget..klu xcaya gmba ni dah menunjuk kn bukti :p
hehehe..tahun ni masih merasa mendapat duit raya..
senyum x hingat bila dapat duit raya. suka okeyy bile da besar2 pun dpt duit raya. 2 angpow yg bermakna utk thn ni..boley la buat nak bli camera baru bg menggantikn camera lama yg agak tak dpt menghasilkn gambar yg berkualiti skrg ni.
lepas beraya kat umah kitorg...kitorg gerak g umah lain plak secara beramai2...
rumah abg rebot
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
rumah kak su
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
rumah kak fidah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
n lastly umah kak rina
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
yeay!! ini la yg kite carik...
puas hati dapat makan laksa..
sebelum balik bergambar kenang kenangan dulu utk raya 2010..
then balik timbang berat badan dengan harapan berat ku akan bertambah setelah seharian makan x ingat ape2...
ehem3..ade kemajuan..
tp org kata timbang selepas makan x accurate..kena timbang pagi2 lepas bgn pagi br accurate.
betul ke??
okeyyy...nnt maw cuba timbang selepas bgn tdo..


0 comments: