- yang ditunggu telah tiba -

hooorayyy..parcel da smpai.
tq ayah n ibu yang settle kn sme barang2 yg terpaksa ditinggalkn. ari tu luggage 33kg...ni ade lg 25kg.
model2 xmandi :p
actually hari nak balik ari tu mmg pening kepala nak packing barang. dr pg2 lg i da bekerja keras smpai ke petang nak settle kn sme2 ni. okeyy...tipu je...bukan i yg bekeje keras..incik ttm yg buat sme2 smpai settle. i buat kejap pastu surrender sbb pening kepala tgk barang bnyk sgt. die la yg masukkan barang dlm beg n then timbang pastu overweight then kuarkn barang timbang lg pastu kuar brg tu masuk ni smpai la ke petang. da komfem2 barang bnyk harus la buat cmne pun tetap overweight. lastly abg call ckp brg yg xmuat anta parcel. phewww..settle 1 masalah..
bnyk x bnyk gak la barang2 yg nak bawak balik cnie. ape nak sme ade. cili kering..sotong kering..udang kering..ikan kering..kuah pecal..segala jenis daun..kuih raya..n mcm2 lg la...nak ape sme ade. luggage 33kg ari tu just bwk balik mknn semata-mata. xde baju langsung. parcel ni la baru letak sme brg2 lain termasuk baju raya sme orang. klu xsmpai parcel ni xde baju raya la kami sme.
ok...ckup takat ni..nak smbung buat keje...
- tamat -


0 comments: