- xs or s only -

ini la sbb2 kenapa gerak g kuantan lmbat..
disebabkn kami2 sme ni comel2 belaka...harus la 1st day ley g amek robe kitorg dah berpusu2 nak g amek mcm dah xde hari lain. klu g collect lmbt mmg akan dpt la stock robe yg gedabak2 atau erti kata lain stock yg mmg org lain dah x nk..
3 wanita yg sgt comel itu...euwwwww~
kitorg hanya layak pkai baju size xs or s shj...comel kn :p
thanks to wani n lynn sbb tolong collect utk aku. hasil dr balik jumpe baby hadif n baby raisya dah lmbt..tdo pun lambat. akibatnye tuan punye blog terlajak tdo...
percubaan menyarungkan robe pd badan masing2...sementara nak tunggu kwn2 lain settle..
anak raja rusman :)
hehhhhh...rindu la kat 2 org ni...
si bf n si gf...
baru perasannn...gmba i xde langsung ms ni kecuali gmba yg bertiga atas skali tu.
- tamat -




0 comments: