- mother n daughter -

ckup seminggu balik...baru la nmpk batang hidung kat umah..
hari utk
memanjakan diri jugak on that day..take my own sweet time sbb xde nak rush nak pegi mn ke ape. so lepas breakfast lepak2 jap then kuar g saloon...yuhuuuuuu...potong rambut. da lm nak potong rmbut tp xpotong sbb da niat nk potong rmbut masa balik msia. nak potong rmbut pun kne ade niat okey.
ms nak potong rmbut msg incik ttm ckp nak g potong rambut..pastu die ckp g esok je la ms kuar ngan die. tp xde la tuan punye blog nak ikut ckp incik ttm. klu bley mmg la sme benda pun nak buat ms kuar ngan die tp masa mencemburui kami setiap hari. so mn yg bley dulukn..kite dulukn. xkn la dlm 3 jam nak dating esok tu la nak crk baju konvo incik ttm..3 jam tu la nak crk kasut convo i..3 jam tu la nak itu ini...
~ puas hati ade rambut baru ~
------------------------------
petang...
mother n daughter session
ayah tinggal kat umah..hehe
dah lama x dating ngan ibu. lepas seminggu balik baru la ade kesempatan nk dating berdua ngan ibu :p
lokasi kejadian..ou la kn..mana lg..fav spot
seronok dapat dating ngan ibu. jalan2 smbil pegang tangan..tgk2 baju..tgk2 handbag..tgk2 kasut...makan roti boy kesukaan ibu..beli handbag..makan lagi...n lastly pedicure bersm ibu.
fun
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
fun
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
fun
ibuuuuuu...rindu nak dating ngan ibu lagi..
- tamat -



0 comments: