- from cameron with love -

tajuk entry mmg nak gempak je lebey kn. cerita x best xpe..yg penting title biar kasi gempak.
trip pegi cameron adelah rancangan si kecik syikin yg comel...comel ke...yeee..mmg sgt comel...euuuwwww..hahahahaaa. si kecik comel la yg excited sgt nak g cameron semata mata teringin nak makan strawberry secara rakus. so da alang2 nak balik kg jumpe opah...singgah la cameron 1 nite bg memenuhi hasrat ci kecik comel. kecik la sgt kannn....
hasil yg dapat kat cameron...


n pelbagai menu berasaskn strawberry ye cik2 n puan2. puas makan strawberry?? tu kena tanye si kecik comel. die yg mengidam sgt. pg2 lg dgn x breakfast ape g crk strawberry kat big red strawberry farm. lepas breakfast berasaskn strawberry.. strawberry picking 2 bakul pulak. rs xlrt nak tgk strawberry pun ade lepas tu. hakikatnye i bukanlah penggemar strawberry.
lps crk strawberry...misi mencrk aiskrim goreng. ini baru misi tuan punye blog d cameron. lepas hari2 diasah dengan kata2 kat cameron ade aiskrim goreng yg sedap tuan punye blog pun semngt nak mkn aiskrim grg tu.
tapi....
tapi....
tapi....
.
.
.
.
.
.
.
xdpt makan pun aiskrim grg tu....
mmg frust bile stall aiskrim grg yg dicarik tu tutup. hampes je. time org dtg la die nak tutup. xpeee...akan i tuntut aiskrim goreng dr stall payung biru ke ape ntah satu hari nnt. mangsa adelah org yg bg idea i suh i try eskem tesebut. xdpt thn ni..thn dpn i tuntut.
next...
singgah kea farm...beli sayur2 buah2 dulu b4 balik. ms ni tuan punye blog jln sket lepas tu trus masuk kete balik akibat period pain yg melampau. sakit die mmg smpai rs nak guling2 kat ladang teh boh :p *xde kena mengena*
ni ni sme...
dari big red strawberry farm
eskem goreng
n
kea farm ni
adalah idea incik ttm walaupun die x terlibat secara langsung dlm trip ni. die hanye terlibat secara x langsung sbb segala tmpt we ol g die yg suggest. konon die otai CH. nak poyo aje die tu..hahahaaa
sebelum berakhirnye entry kali ni mari lah i hidangkan gmba penulis yg x bape nak siap..

tamat


0 comments: