- despicable me -

satu satunye movie yg sempat i tgk masa balik ari tu.
despicable me
lokasi kejadian: ou
peserta-peserta terdiri dr abg nd..kak aisha..abg bobo..ibu..i..adik n peeka. ajak ayah join tp ayah bz dengan kerja2nye. so kami anak beranak(without ayah) je la g melepak. incik ttm juga dijemput untuk join tp die jual2 mahal lg nak join famly i masa tu..malu2 kucing konon...ahahaa.
penat i memujuk tp 1001 alasan die bagi.
kecewa i :p
.
.
.
.
.
.
.
.
tp
kecewa i kejap je....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sbb masa tgh tgk mvie tbe2 dpt msg die ckp nak dtg
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hooraaaayyy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
xdpt tgk mvie sm2 tp dpt mkn sm2 pun jadi la *angau*..hehe.
the day b4 hari memperkenalkn incik ttm secara rasmi kat ibu ayah..yg ni memperkenalkn secara rasmi kat abg nd n kak aisha plak.
lepak2..gosip2..then balik. xdpt lm2 sbb kedai pun da tutup. b4 balik g kat kete amek tie tuk bg kat incik ttm pkai masa convo nnt. tu last jumpe die b4 convo die. esok tu mama die da turun kl..of coz la da xsempat nk jumpe2 smpai convo die. so bg siap2. settle pasal ape yg die nk pkai ms convo die. i pun settle sbb da rembat 1 kasut masa lepas tgk mvie.
bahagia :)
- tamat-


0 comments: