- 2 date in a day -

on that day i ade 2 date. hambek..2 date in 1 day. t'hari g date ngan org lain...petang date ngan org lain. pandai i bahagi masa kan. abes tu xkn la nak date ngan incik ttm je all the time..org lain pun harus i xlupakan...
-----------------------------------
tengahari punye session..dating bersama twin. twin amek i kat putrajaya central then bawak i g bli segala mak nenek makanan kat pasar tani ke pasar malam. ms tu br kul 3 cmtu..psr tani ke malam ke xjd mslh pun..yg penting makanan.
lps da beli segala mak nenek makanan...bergerak la we ol ke tempat lokasi dating...umah baru twin. xperlu nak dating kat tempat lain ye sbb lg best dating kat umah die. free n easy.
hasil rembatan...
laksa yg yummyyyyy *da selamat duduk dlm perut..xsempat amek gmba*
air kelapa
kuih muih
n ayam percik
fuhhhh..alhamdulillah...dpt mkn ape yg teringin nak mkn.
disebabkn ni rumah baru die..die pun xduduk lg..so dpt la i merasmikan pinggan mangkuk rumah twin. bangga2..dpt rasmi pinggan umah org. bukn setakat pinggan i rasmi..sofa kat depan pun i rasmi..siap tetdo2.
lepas mkn..lepak kat sofa..gosip2...lastly tetdo. comel...dh lm xbuat cmtu..tdo sesama...hahaha. i miss u twin. skrg da xdpt la nk tdo sm2 mcm dulu. cik puan twin da ade incik husband..komfem la mlm2 die da xnk tdo ngan i...hahaha. kesian i :p
tdo..tdo..tdo
zzzzZZZZZZZZZZzzzzzz
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
xsmpai 10 min pun. tbe2 incik ttm msg die da otw. ceihh..mmg xbg peluang lgsg *dalam hati actually excited*
--------------------------------------------
hooorayyy...dapat jumpe lepas seminggu xjumpe. poyo okeyyy..dulu x jumpe xpe je..ni seminggu xjumpe nak feeling lebey2 plak :p
double happines on that day. dating ngan twin da seronok..dating ngan incik ttm lg la membahagiakan..hahahaa.
mission dating on that day utk beli baju convo die n kasut convo i. baju convo incik ttm berjaya dibeli dgn jayanye...kasut convo i...dah tentu2 x berjaya. sebesar2 mid valley...1 pun xde yg bekenan?? itu mmg mengada..haha.
lastly decide mission kasut kne tangguh ke hari lain. dr penat nk crk kasut..baik g kenyangkan perut.
had our dinner @ chillies lepas tu incik ttm hantar pulang. die kata xley hantar lmbt2 sgt...xbaik anta anak dara org balik lmbt. ms tu da kul 11..lmbt incik ttm agaknye2 kul bape ye..hahahaaha
1st date hantar smpai dpn umah...2nd date agak2 hantar smpai mn??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2nd date hantar smpai dalam rumah. sbbnye sblm kuar si ibu kepada penulis da pesan balik nnt ajak incik ttm masuk dulu. ibu si penulis nak knal gak mlm2 ni anak dara die ni kuar ngan sape smpai balik nak dkat kul 12am :p
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okeyyy...mari kite tanye ape perasaan si incik ttm apabila die kena berjumpa dengan si ibu bapa penulis
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jawapan incik ttm biarlah menjadi rahsia kami berdua tp yg pastinye muka die ada ala2 pucat gak la ms da smpai tu..hahaha. ni i typing smbil tersengih2 sbb mengingatkn jawapan incik ttm masa i tanye die ari tu :p
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sejam lebey incik ttm lepak2...1 lebey baru die balik. ibu sipenulis ajak incik ttm tdo umah..tp esok keje la wahai ibuku...mmg xdpt la. actually, si penulis pun sebenanye kalau bley nak je incik ttm tdo umah die hari tu *gedik kn*...tp apekan daya...esok die perlu bekerja bagi mencarik sesuap nasik..hahaha.
heeeuuwww..baru si penulis taw cmne rasanye bile hati dah suka :p


0 comments: