- tunggu hari -

ari ni da cukup 8 bulan. kalau orang pregnant..mmg sekarang ni tunggu masa nak give birth la kan. tp i bukan tunggu hari nak give birth..i tunggu hari nak balik.. *wink*
dah 8 bulan i meninggalkan malaysia. dalam duk tiap2 hari ckp rindu..tbe2 da 8 bulan..mcm x sangka pulak...hishh..mcm nak sepak2 je muka sendiri supaya silalah pecaya. dalam 8 bulan ni jugak mcm2 la dah belaku...perlu ke nak cter ape yg berlaku dlm sepanjang 8 bulan ni..hemp..xperlu la kan..yang penting selama 8 bulan ni hidup i menjadi bertambah baik sedikit demi sedikit.
tengok..tengok kapal tebang comel kat bawah ni..
xlm lg die la nak bawak i balik malaysia. sebulan lebey lg. sabar ye org2 malaysia yg rindukan i tu...xlm dah. pejam celik pejam celik nnt muncul la i kat sn. utk i..sebulan lebey ni mmg la xkn terasa sgt sbb schedule sebulan lebey akan dipenuhi dengan aktiviti2 yang menyeronokkan. semoga semua berjalan dengan lancar. bye!


3 comments:

wawa syaida said...

waaa mesti tak sabar kan...
orang yang dok jauh ngan family tapi still dalam malaysia pun mengira hari nak balik umah..
ni kan dok luar dari malaysia...
bestnya....sabar ye *___*

Drunbella Khoo said...

mak ai lamanya yan stay sana.
dublin kan.
syiook.

Rei said...

oit ko kat mana ni?
buat apa?
lama siut aku tak nyinggah kat belok ngko ni./
hahah