- bank holiday -

bank holiday semalam dipenuhi dgn aktiviti2 berfaedah. bermalas malasan bersama ahli keluarga tersayang. memandangkan semalam semua org pun cuti....kitorg sekeluarga menikmati hidangan yg enak lagi menglazatkan hingga mungkin jiran2 tetangga rasa terganggu dengan bau yg sgt enak.
xpercaya...ni hasilnye...
sedap hingga menjilat jari. xpercaya sudah. actually semalam ade 2 resepi untuk ayam. satu resepi abg adi n lagi satu mine. yang sedap tu of cozz la resepi si kacak abg adi. i punye baik i mengaku siap2 ckp xsedap walaupun hakikatnye sedapp..ceihhh..perasan...
bbq semalam ada udang, ayam, daging n ikan. sepatutnye ade sotong tp....ade tp...tapi abg adi n kak lina gorgeous terlupa nk bwk sotong n sosej. tanpa sotong pun actually perut kitorg sememanngnye da full teramat.
ade orang ckp..tgk gmba ni pun die dah terliur. ape pun...resepi percik abg adi mmg terbaik la. hilang rindu nak makan ayam percik.
ni la die chef yg diimport from west gate...mahal tu..huk3~
sekian
## i wish i could clear my mind dengan benda2 yang xpenting. a lot of work to be done but too many distractions.


3 comments:

wawa syaida said...

waaaa....sedapnya....ni untuk + + + bank perut ni kan =)

Drunbella Khoo said...

perrgghh.
bestnyaaaaaaaa.
^___^
hari-hari kalau makan macam neh kompem berat naik.
syiiiokk.

Zura said...

alamak...sedapnye tgk ikan bakar tue...