- vote for Azrail Khaidzir -

undilah azrail khaizir..
semua yang baca entry ni wajib untuk ambil bahagian hokey..ini paksaan dari i. paksaan ni..jangan ambil mudah. ok..fine2..i taw...ntah2 br baca smpai cnie korang terus da click tanda pangkah kat belah kanan atas tu. tp ape pun xpe..i gigih ni..gigih jugak nak habeskn entry ni untuk support my lovely cuzen.
cuzen i ni..die mmg ske la sgt masuk2 benda2 cmni. dr dulu smpai skrg itulah hobby die. klu kat hitz/fly/era/hot fm sme tu die ni kire da agak fofular la sbb rajin je join contest2 yg ade n die slalu gak menang. kadang2 tu dgr je suara die kat radio pg2 time org nak g keje.
menengok semangat die ni la yg buat i semangat nak promote die.
so..korang korang sme....marilah menyumbang sedikit tenaga korang click2 kat pc/lappy korang tu ye. xsusah pun...
1st korang jadi fan/like friends of MyEG kat fb..
2nd step..tbe lah masa utk korang vote for my cuzz-azril. cara tuk vote korang like je pix Ep8 - Azrail Khaidzir.
then selesai tanggungjawab mengundi korang tu. terima kasih tak terhingga diucapkn..xterbalas jasa korang2 yg vote for him.
untuk nama-nama yang berikut..
kak lina - iwani - lynn - dira - nua - wawa - cik puan ct yusuf - juan/khai - oyen - boy - all reader's orkedanza
korang mmg wajib utk vote...
nak tulis lg sme nama kalau boley..tp kang habes berjam jam tuk tuls nama org je kan.
pendek kata sme orang wajib vote..


0 comments: