- question no 1 -

sedang ber pung pang pung pang dengan ..*fill in the blank*.. tbe2 dpt soalan yg bercirikan cepu emas..ting!!
macam final exam...ada bahagian A..bahagian B and juga bahagian C. Bahagian A-MCQ..bahagian B-isi tempat kosong and bahagian C-essay. total 40%..60% lagi based on assgnmnt *ini dah merepek*
kwn2..tumpang lalu...mari i perkenalkan incik ttm. incik ttm adelah bla bla bla bla bla bla bla. beliau adelah bla bla bla bla bla bla.
ape pun..status i..i masih single n available. klu ade sape2 yg nak mengorat i..sila isi borang *ayat bercirikan kepoyoan sedikit*
ok..mari kite smbung soalan cepu emas dr beliau yg tergendala td.
incik ttm tanye ape benda yg i paling nak buat dengan die. teeettt...i suka soalan ni. dengan lajunye tanpa berfikir panjang i telah menjawab i nak marathon menonton movie smpai lebam.
ye ye..itu jawapan i..so incik ttm..sila reliasasikan permintaan i yg xseberapa itu. lagi bagus kalau kite dapat menonton
n
secara marathon. tp yg ni i mmg pasti tidak akan berlaku. mn mungkin incik ttm menonton hsm...
selepas itu..tbe giliran i menyakan soalan itu kepada beliau. slalu ape die tanye..i akan tanye balik kat die. easy peasy..copy n paste je soalan tu..xyah pk bnyk2.

menurut incik ttm...benda yg plg die nak buat dengan i..jeng jeng jeng..
ok...fine fine...i tgh tunggu masa untuk menunjukkan bakat terpendam i kat u :p



2 comments:

elle.y.n said...

adakah sy mengenali incik ttm?? adakah standard incik ttm same spt incik messy hair sy?? jeng3 haha

orkedanza said...

yeeee..sgt2 kenal..hehe...