- mukabuku -

rasa macam nak deactivate acc fb buat sementara waktu...tp xsmpai hati nak buat. bukan x smpai hati..tp takut xley hidup tanpa fb. klu xde fb rasa mcm katak duduk bawah tempurung
td da nyaris2 nak deactivate acc..dengan 1 click lg maka tiadalah fb buat sementara waktu. buat sementara je...bukan selamanye. klu nak activate balik selepas seminit pun boley je *rsnye la, xpnah try*. tp buat ape nak deactivate acc klu lepas seminit nak activate balik. xke buang masa je tu kan. berfb pun actually dikire buang masa tp itu mcm da kire 1 keperluan.
tgk lah cmne nnt..if let say one day anda xjumpe fb i..maka tiada lah i di fb buat sementara waktu untuk mencuba kebolehan diri berapa lama boley bertahan tanpa fb. tp kalau lepas seminit or sejam or sehari i muncul kembali di fb..maka jawapannye fb dihatiku..


1 comments:

LiNda said...

Salam ziarah..

Ermmm... mencabar diri sendiri . hehe