- mimpi mainan tdo -

tdo i bertemankan mimpi malam td. dah lama x bermimpi semasa tdo. malam td mimpi singgah kejap didalam tdo i. yess yesss..i know..mimpi adalah mainan tdo. tp i rs mlm td mimpi i penting smpai bila i bgn tdo i terus google2 psl mimpi i..mmuahahaha..
sekejap je i mimpi semalam..5 min pun x smpai. haissh...mimpi la lama2 sikit..br la best. actually semalam i mimpi i bersama seseorang yg identitinye tidak dikenali sedang berada didalam kereta yang identitinye juga tidak dikenali. kereta yg kami naiki masa tu berada dikawasan hartamas yang pastinye tanpa tujuan berada disitu. tbe2..ting..datang satu idea..i nak makan n tbe2 i teringat yg i i penah terbaca di fb someone yg status bye berkenaan wau penyu. so kami pun sudah bertujuan la berada kat sn. tujuan nye menuju ke wau penyu yg berada disekitar-sekitar sn. smpai situ je la mimpi i..xsempat nak tgk wau penyu camne rupanye..xsempat nak merasa makanan2 yg dijamu di wau penyu..
so pagi ni i pun google2 la berkenaan wau penyu.
*pix: google*
wau penyu ni kedai makan..makanan dr pantai timur. dr nama kedai pun da taw. wau n penyu dikaitkan ngan pntai tmur la kan. i xtaw cmne rupe die..sbb i pun xpnah pegi..dpt mimpi je..tp i rasa concept die ala-ala kopitiam kot. sila tekankan perkataan rasa. ini bukan fakta. klu salah jgn saman i.
hasil dari google-lan...i jumpe menu die. ade sarapan pagi, sajian utamo, makanang orang puteh n mcm2 la...rujuk gmba dibawah.
cool la menu die..
malas nak puji lebey2..sbb xpnah pegi. xpnah cuba pun mkn kat sn. mimpi je lebey. tp yg pastinye bila balik nnt ni antara kedai wajib pegi mkn sbb die da termasuk dalam mimpi.
harus angkut ibu ayah ke sini nnt...yabeda bedu...xsaba nak balik.
da boley start kira hari nak balik x??


0 comments: