- macaroons -

pix2 berikut adelah hasil drpd gmba yg diambil curik2. adalah menjadi larangan untuk mengambil gmba walaupun die xde tulis no pix please.
dalam i duk curik2 amek gmba tu ade terkantoi jugak. then die bg bahasa isyarat sila jgn amek gmba. ok..fine2..i x amek tp lepas dr tu amek balik. da kata blogger kn..ko larang la mcm ne pun..tetap jugak la i nak amek.
-----------------------------------
alamak..da terbebel panjang..actually i nak cter psl macaroons. penah dengar pasal laduree macaroons x. klu xpenah sila teruskn membaca. jgn jadi mcm i...agak terkebelakang sedikit lately ni. before2 ni ade la i duk baca orang bercerita pasal laduree macaroons tp i dengan gigihnye buat endah x endah sebab i mmg xde idea langsung laduree macaroons tu ape. bunyi da mcm duri or cameron ke ape. so keinginan nak taw tu xde la sgt.
skrg..i da taw ape ke benda laduree macaroons tu. kesian2...tertinggal train...mcm ni la jdnye. tp xpe..tertinggal2 train pun i da dpt rasa. sape yg xpnah cuba lagi tu..cuci mata je la dulu ye...
must try
laduree macaroons
suka dengan decoration die..suke jugak dengan beg2 yg die duk display tu. paling suka dengan beg yg kaler hijau then kat tgh2 ade gmba macaroons yg berwarna warni tu..
ade bnyk flava...pilih aje flava ape yg anda suka. mcm i ari tu i try chocolate.
kaler die mmg la menarik perhatian mata yg memandang.
tadaaa....ini la hasil pancingan. bukan i yg memancing..abang yg memancing. die mmg sgt hebat pancing memancing ni. seketul kecik tu 1.50..agak mahal la jugak. agaknye klu jual kat m'sia bape diorg nak jual seketul besar tu. tp klu mahal pun ape nak kisah kan..org kat malaysia sanggup berhabes habesan untuk makanan. ceihh..ckp org..padahal i pun sm :p
##perhatian...itu bukan tangan tuan punye blog. itu tangan abg kepada tuan punye blog. harap maklum :p


2 comments:

chybee said...

hari tu br mkn kt colmar. hehe

elle.y.n said...

alamak menyesal baca post ni..dah mengidam ni..huhu