- melencong & melancong -

lately ni rasa nak g jalan2 sgt2. i mean jalan2 melancong...bukan melencong. klu melencong tu mmg da selalu sgt dah. tiap2 minggu da ckup melencong da sekarang ni..rs mcm nak ikat kaki so that tiap2 minggu xdpt nak melencong n dapat la berjimat cermat sket. melencong yg i maksudkn tu adalah melencong untuk mengukur jalan dari 1 kedai ke 1 kedai. haiishhh..nape la mata, tangan ni sme gatal je bila melencong..ade je benda nak rembat. x bley ke tgk diam2 je..
sebut pasal melancong...last trip melancong i telah pegi ke kota london..ceyhhh..sebut kota london mcm poyo kan. tp i mmg poyo..so jgn bnyk ckp..baca je org poyo nak tulis ape. sila je la layan cerita basi 2-3 bulan lepas..maklumlah..feel nak cter br dtg. nak amek mood nak melancong akan akan datang...ehem3..next trip plsss...mana la agaknye kan..tungguuu..
sekarang kite ke kota london dulu..
rs mcm agak lama ari tu bersiar2 kat kota london..5 hari kot..tp x la bnyk sgt tempat i pegi. pegi yg agak2 betul2 nak g je mcm madame tussauds, london eye, Trafalgar sq, big ben, london n tower bridge, hyde park, buckingham palace *wajib pegi sbb 2kali jejak london tp xpnah pegi*, hamleys *bli hadiah utk double A*, oxford street *window shopping* n also harrods tidak ketinggalan. kat harrods mmg truly window shopping..nak shopping mmg sgt x mampu. tunggu la nnt klu ade rezeki da tua-tua bley ajak husband shopping kat mn2 tempat yg masa zaman remaja mmg x mampu nak shopping..muahaha.,verangan je lebey.
Madame Tussauds
*bersama artis kegilaan i masa zaman baru nak remaja*
*bersama bf i..i luv u troy..muahaha*
London eye
merpati 2 sejoli
ini la kawan sepelancongan i ari tu. i bukan melancong sorang sorang..melancong berdua..barulah romantik :)
ini tempat wajib pegi klu g melancong ke mn2. bile da balik i menyesal x rembat shirt 1 utk i..boley plak terembat si pisau cukur sorang je punye..ish3.
oleh itu...si pisau cukur...dimaklumkan kat cnie...nnt jgn lupa rembat HR bali punye shirts utk i k. org ingat awak...awak jgn buat2 lupa lak kat org plak ye. buat2 lupa siap la...nnt org trus erase awak dr memory. ini msg berbau ugutan taw. sila la takut k...muahaha..
pesanan utk diri sendiri..lepas ni no more london dah. tlg simpan duit utk tempat lain plak. lg pun london bukannye best punn...tettttt.
next trip?? tunggguuuuuuuuuu...


1 comments:

p R i n c E S s _ N said...

beshh nyerr mlancong mlencong nih..