- easter -

Easter, telur and rabit...i x pasti ape kaitan ketiga tiga benda ni. Actually malas nak amek kisah sgt...tu yg xtaw ape easter tu. Yang i taw sejak 2 menjak ni banyak jual choc yang rupa die berupakan telur..bersepah sepah kat kedai jual choc tu..
ohhh yee..rabbit kat bawah ni comel ok...rs mcm nak hugs2 je si rabit ni..org yg kat rabbit tu pun comel jugak kan kan kan...ahaaaha..
ok ok..stop perasan :p

actually td ms aleia amek gmba ngan rabbit ni tbe2 i pun tergoda nak amek gmba...tu yg hasilnye gmba ni + keyrings. skrg..ape2 yg bley buat keyring usually i mmg akan tergoda nak buat. xpe la...lepas ni buat collection keyrings yg ade muka sendiri...rs seronok tgk ade muka sendiri kat keyrings tersebut..huhu
ok..habes cter psl easter egg and rabbit. i kena tdo..ngantuk n penat. penat ukur jalan n penat membeli belah. oohhh...suke suke suke...suke ape...suke shopping :p
sebagai penutup saje i nak bg taw auntie anne's br bukak kat blanchards. td mkn sikit sbb still ngah kenyang. next time boley layan lagi. krispy kremes xnak bukak ke?? nak krispy kremes plssss...
ape ni..ape ni ape ni...perlu ke nak btaw psl2 ni. mind ur own business.
gudnite~


1 comments:

p R i n c E S s _ N said...

N cume tau..easter=telur..tp x to ape citerr dsbaliknye..