- cotton shawl -

~hola~
sape penah pkai cotton shawl. terasa mcm nak bli cotton shawl yg sgt comel ni...klu x caya comel sila tgk...
♥♥ i am gorgeous ♥♥
comel kan kan. die ade few design yg lain yg comel2..mls nak tunjuk kat cnie. kang klu bnyk2 kat cnie dah mcm i tolong promote free on behalf diorg plak..
agak2 best x pkai cotton shawl. klu pkai yg ni means kena la merajinkan diri memegang iron lepas ni. oh ye..buat pengetahuan sme..i da lm x pegang iron. shawl n scarf yg i duk pkai skrg sme x memerlukan iron. untuk si pemalas mcm i mmg sgt sesuai la kan. tp klu nak yg comel mcm kat ats ni..kena la merajinkan tgn..
sape2 yg terasa nak bli shawl ni boley la menjamu mata anda
>disini<<
i nak bli tapi terpaksa membatalkn hasrat atas sebab2 tertentu.
~frust frust frust~


2 comments:

deena awanis said...

nampak cam comel jek cotton shawl tu..tapi x pernah pakai..and x pandai sangat ler pakai shawl..=(

p R i n c E S s _ N said...

alamak..x reti nk pkai shawl ni...