- colouring contest -

colouring contest memang da sinonim dengan zaman kanak-kanak. zaman kanak2 yg comel dulu ade la parents i anta masuk colouring contest tp xde maknenye nak menang kan..xde seni dalam diri ni..huk3..
semalam abg n kak aida anta double A masuk colouring contest. ni 1st time double A masuk colouring contest.
masa registration..
start pkul 2.20..registration pkul 2..kul 1++ cmtu kitorg da smpai. punye la semangat kan..semangat nak tuuuttt.*cter dlm entry yg lain*
lepas da register kanak2 comel ni pun da ley masuk dewan..nak settle down diorg sme.
tgk la si alany..die mcm nk picnic je..
orang lain x start lg..alany die da start colour dulu...xcited betul...
ni la ape yg diorg kena colour...1 for aleia..n 1 for alany..
kakak n senjata senjata die. masa nak gerak from umah abg ckp bawak colour mcm orang pro je diorg ni bwk..mcm2 colour la ade..
ok...da start...haziq pun join skali..alany bukan main lagi..siap menerap n kaki terangkat. kakak ms ni die mcm slow2 je..baru nak warming up. lepas tu die mcm x start nk colour sbb kitorg tgk2 die..
masa competition da start parents xley ade dlm dewan..so kitorg kat kuar la kan..lepak smbil buat ape2 yg patut.
ni plak sementara tunggu result. ade health talk utk budak2 ni..
lepas tu sesi amek gmba..
ni sme kanak2 yg masuk..
lepas tu baru sesi bagi hadiah. sme kanak2 pun dpt hadiah..goodie bag.
ok..ni hasil dr kanak2 4 thn.
itu hasil dr tgn aleia taw...waaaa..xsangka aleia ley dpt no 2. terel anak sedara i ni. colour dengan penuh cermat. xsia-sia bawak colour mcm org pro.
kakak n hasil tangannye...happy je die...of coz la kan..da la 1st time masuk...lepas tu menang lak..
kakak again...
masa tengah tgk hasil colouring sme pemenang ni adik tanye...mane adik punye..mana adik punye. muka adik x puas hati je sebab die pnye xde. adik ni comel betul. xpe k adik...next time kite cuba lg. kena practice adik colour2 la lepas ni...


0 comments: