- bye bye london -

hiphip horeeyyy...nak balik dah japgi....rindu sama double A.japg nak jumpe da.
hari ni i xpegi jalan mn2 pun. i mmg da reserve hari ni untuk menguruskn hal hal berkaitan makanan sahaja. selain dari hal makanan akan ditolak tepi...
checklist for today..
  • kfc - done
  • char kuey teow - done
  • mee goreng mamak - done
  • krispy kreme - not yet
tinggal 1 ni je x settle lagi. ini nak beli kat airport je japg. semua2 ni bukan untuk i sorang k..i tolong beli untuk2 yang tersayangggg...
hopefully semua japgi ok je kat airport...xde overweight2 ke ape...aminnn.
bye bye londonnn...helloooo dublinn...


- intro -







- london -



- bye bye dublin -

salam semua..
bertemu lagi kite dalam rancangan...errr...rancangan x tahu..*ape yg dimerepekkan pagi2 buta ni*
i rasa i mcm da lama sangat x tulis tentang diri sendiri kat cnie. i rindu rindu rindu nak tulis tentang diri sendiri...
sekejap lagi i nak say gudbye to dublin...n i wanna say hello to malaysia. hello malaysia...rindu malaysia sangat sangat sangat. i rindu ayah, i rindu nak hangout window shopping ngan ibu, i rindu nak gado ngan adik, i rindu bilik i yg slalu bersepah then ble kemas balik x smpai 10 min da sepah balik, i rindu kelisa oren, i rindu home sweet home, i rindu pasar malam bangi, i rindu girlfren2 i, n mcm2 lagi la rindu. kang kalau nak list sampai kesudah x habes.
haishh..bersabarlah sayang...jangan emo2 k...nnt kan nak balik konvo..sabar n sabar..
ok2...sebelum i meninggalkan dublin untuk pergi bercuti *bukan balik m'sia negara yg kucinta*, sebelum meniggalkan blog, meninggalkan kekasih hati iaitu lappy berwarna hijau..i ade nak buat memo sedikit. sikit je..xbnyk pun. i just nak meninggalkan pesanan kepada 5 orang yg sgt bertuah itu. kepada 5 orang yg bertuah itu, klu sape2 yg x bagi i alamat lagi tu, nnt drop your address and contact no kat email i k. email i adalah seperti berikut. nuriz_ruff@yahoo.com.sg
berkemungkinan i xdpt nak reply email sape2 dalam masa 5 hari ni. setelah i kembali dari bercuti..i reply email2 tu ye.
alamakkk...x packing bag lagi..masa mencemburui i. nak packing bag lagi, nak mandi lagi, nak buat itu, nak buat ini, ohh..bnyk nye nak kena buat dlm masa yg singkat...
noo noo nooo..
i kena tinggalkan entry ni sekarang..really need to shutdown my lappy luvy duvy..
bye bye blog..