- snow ohhh snowww part 2 -

25122009...

alkisahnye ade ramalan2 mengatakan white xmas on 2009. so bgn pagi je i trus la intai-intai kat tingkap white ke x white ke x...

hasilnye...

mmg white la kan...tp white sebab frozzz..bukan sebab snow

disebabkan semua org pun cuti ari tu...we ol pun keluar la main2 depan umah. xmas semua kedai tutup...so ape aktiviti je yg ade selain dr main2 n makan2..



percubaan membuat aksi terbang oleh abg...

lepas tu ade org menyibuk tumpang dua kaki..

ku melompat dengan lebih tinggi...

3 sahabat...kakak lala, aleia n alany



tbe-tbe dpt idea nak main benda alah ni..

pinjam sat kat kakak lala...tq kakak lala. org lain ms snow..we ol main x kire masa...lantak la..janji FUN

lepas da puas main2...pulangkan balik slide kak lala. singgah jap minum2 kat umah kak lala b4 balik. opah kak lala buat popia...rezeki rezeki. haihhh..sedap makan popia panas-panas bile tgh sejuk-sejuk cenggini. lepas da lepak2 jap we oll pun balik sbb petang ade makan-makan kat umah kak ila. c...lepas bgn tdo makan..lepas makan main..lepas main makan..lepas makan makan lg petang tu...gemuk kan...muahahaha..



4 comments:

mie said...

yan???
kan gue cakap, snow ni kat tempatr gue....
best nya tgk budak2 bermain snow...
tp lain plak bl makcik2 main snow..
hahahaaaa

[z@ck] said...

best!
=)

yatt said...

yan!!!!!!!!!!!!!1

tak aci!!!!

hehehehe.

Lifesaver said...

tebalnya snow