- bday kak lina -

special announcement for lina hamzah
Happy birthday kak lina!!!
entry ini bukanlah secara live sebab ianya lewat sehari. tp xpe..semalam da celebrate sesama. siap bnyk kali wish dah pun.
mlm semalam sebelum hari jadi pun da wish kan kan kan kak lina.
ape2 pun..selamat panjang umur..semoga murah rezeki..semoga berbahagia selalu. ade lg..semoga naik pelamin pada umur 27 tahun :p

plan...nak buat suprise 4 bday kak lina ni ala-ala xjadi je sbb kitorg smpai umah die lmbt. siap tengah2 gantung banner tu die da bukak pintu rumah. kantoi plak kat ctu..ciss
ok2..sudahhh..jgn bebel panjang2..
mari bergamba. da lama x bergamba ni. sejak camera mengalami masalah jiwa..i da lama kurangkn aktiviti bergamba. sbb tu la aktiviti berblogging pun da berkurang. gmba2 ni semua ihsan dr incik hadi
kak lina n incik tunang..
turn i pulak k. tp xkn nak amek gmba sorg2 plak kan...over plak nnt.
i nmpk mcm da makin mengembang...betul ke?? tolongg..!! xdpt terima kenyataannnnn...
nyanyi time...
yang baju pink tu pun sebuk je nak tiup2 gak..hiksss..over plak minah ni..
ni bihun abg adi masak....
bihun ni sedap taw.. kak lina 10 kali bg taw bihun ni sedap smpai die susah nak percaya bihun sedap ni tunang die yg masak.
ini pun abg adi buat. oppss..silap..bukan buat..die gorengkn aje :p
ni untuk kakak n adik. sosej tu fav diorg..
yg ni paling special...hasil air tangan i ni..
ok..tipu je. ni abg tempah kat lucan. bnyk gler kitorg tempah. abg adi order 100..abg rizal pun 100. so dr semalam smpai sekarang duk mengulang makan satay je la. satay ni sedap okey. mmg x sangka dpt mkn satay sedap kat cnie. ingat kat malaysia je ade satay sedap ;p
bukak hadiah session...
adik n kakak yg tolong bukak kan sme hadiah kak lina and abg..
paklang pun dpt hadiah k...belated punye hadiah from kak aida n famly. bukan setakat 1 die dpt...2-3 dpt..ni yg jeles ni :p
bday girl and prezies...
baru i perasan hadiah i bagi xde dlm gmba.. :(
kak lina dpt lappy baru. ade sape2 x nak bg i lappy untuk next bday?..muahahaha..bagi la bagi la.... :p
Lots of Love,
- tamat -



3 comments:

Lifesaver said...

comelnya tgn budak2 comel itu

ellesha said...

wah.. untuk kak lina ek...
dpt hdiah yg gempak2...
=)

jee yunus said...

dh lamer x masok sini.....wah...bestnye sate....