- happy bday sayang!! -

dari jauh kukirimkan cake....
ini cake tahun lepas..jgn pecaya pada gmba. tahun ni xde cake dah tuk my ex-rumate. rindu nak celebrate sama-sama. rindu nak pk cmne nak buat suprise smpai x kantoi. rindu segala galanye..
actually nak ckp
dari jauh ku kirimkan ucapan...
happy birthday my ex-rumate...
umur da 24 thn..cepat2 kawen k ;)
ini la die my ex rumate kesayangan...
da buat suprise pun muka masam lg. kenapa eahh... spaghetti i masak x sedap eah...lalalalaa~
practice make perfect. lain kali i cuba lg k..


- bday kak lina -

special announcement for lina hamzah
Happy birthday kak lina!!!
entry ini bukanlah secara live sebab ianya lewat sehari. tp xpe..semalam da celebrate sesama. siap bnyk kali wish dah pun.
mlm semalam sebelum hari jadi pun da wish kan kan kan kak lina.
ape2 pun..selamat panjang umur..semoga murah rezeki..semoga berbahagia selalu. ade lg..semoga naik pelamin pada umur 27 tahun :p

plan...nak buat suprise 4 bday kak lina ni ala-ala xjadi je sbb kitorg smpai umah die lmbt. siap tengah2 gantung banner tu die da bukak pintu rumah. kantoi plak kat ctu..ciss
ok2..sudahhh..jgn bebel panjang2..
mari bergamba. da lama x bergamba ni. sejak camera mengalami masalah jiwa..i da lama kurangkn aktiviti bergamba. sbb tu la aktiviti berblogging pun da berkurang. gmba2 ni semua ihsan dr incik hadi
kak lina n incik tunang..
turn i pulak k. tp xkn nak amek gmba sorg2 plak kan...over plak nnt.
i nmpk mcm da makin mengembang...betul ke?? tolongg..!! xdpt terima kenyataannnnn...
nyanyi time...
yang baju pink tu pun sebuk je nak tiup2 gak..hiksss..over plak minah ni..
ni bihun abg adi masak....
bihun ni sedap taw.. kak lina 10 kali bg taw bihun ni sedap smpai die susah nak percaya bihun sedap ni tunang die yg masak.
ini pun abg adi buat. oppss..silap..bukan buat..die gorengkn aje :p
ni untuk kakak n adik. sosej tu fav diorg..
yg ni paling special...hasil air tangan i ni..
ok..tipu je. ni abg tempah kat lucan. bnyk gler kitorg tempah. abg adi order 100..abg rizal pun 100. so dr semalam smpai sekarang duk mengulang makan satay je la. satay ni sedap okey. mmg x sangka dpt mkn satay sedap kat cnie. ingat kat malaysia je ade satay sedap ;p
bukak hadiah session...
adik n kakak yg tolong bukak kan sme hadiah kak lina and abg..
paklang pun dpt hadiah k...belated punye hadiah from kak aida n famly. bukan setakat 1 die dpt...2-3 dpt..ni yg jeles ni :p
bday girl and prezies...
baru i perasan hadiah i bagi xde dlm gmba.. :(
kak lina dpt lappy baru. ade sape2 x nak bg i lappy untuk next bday?..muahahaha..bagi la bagi la.... :p
Lots of Love,
- tamat -



- boys over flowers -

cerita snow part 3 masih dlm draft. abaikan aje cerite tu..kite cerita pasal benda lain. ntah kenapa ntah skrg ni malas je nak mengupdate blog. bila mood rajin nak dtg pun x taw la..
skrg i nak cter pasal 4 jejaka yg menawan hati...hohoho
pasal 4 jejaka tersebut..seminggu ni i keje tdo lambat je. bangun tdo mata bengkak. pertama mata bengkak sbb tdo lambat..kedua mata bengkak sbb menanges..ketiga..mata bengkak sbb x taw.
ok..sila la tgk 4 jejaka yg menawan hati ni..
empat empat pun menawan hati. soooo..sila la tgk cter die.
ni antara lagu die yg i layan..


- snow ohhh snowww part 2 -

25122009...

alkisahnye ade ramalan2 mengatakan white xmas on 2009. so bgn pagi je i trus la intai-intai kat tingkap white ke x white ke x...

hasilnye...

mmg white la kan...tp white sebab frozzz..bukan sebab snow

disebabkan semua org pun cuti ari tu...we ol pun keluar la main2 depan umah. xmas semua kedai tutup...so ape aktiviti je yg ade selain dr main2 n makan2..



percubaan membuat aksi terbang oleh abg...

lepas tu ade org menyibuk tumpang dua kaki..

ku melompat dengan lebih tinggi...

3 sahabat...kakak lala, aleia n alany



tbe-tbe dpt idea nak main benda alah ni..

pinjam sat kat kakak lala...tq kakak lala. org lain ms snow..we ol main x kire masa...lantak la..janji FUN

lepas da puas main2...pulangkan balik slide kak lala. singgah jap minum2 kat umah kak lala b4 balik. opah kak lala buat popia...rezeki rezeki. haihhh..sedap makan popia panas-panas bile tgh sejuk-sejuk cenggini. lepas da lepak2 jap we oll pun balik sbb petang ade makan-makan kat umah kak ila. c...lepas bgn tdo makan..lepas makan main..lepas main makan..lepas makan makan lg petang tu...gemuk kan...muahahaha..



- snow ohhh snowww part 1 -

rupenye...snow yg lite2 hari tu just intro kepada snow snow yg akan dtg...
* sila rujuk entry ini *
dlm entry lepas i punye la excited bila snow turun kn..sekarang rasa tu da xde lg dah. sekarang rasa mcm biasa je...da x jakun lg dah.. :p
tengok tengok...ini keadaan snow yg lite lite..nipis je snow nye. klu nak buat snowman tu xckup lg la...mini snowman pun belum tentu.
ini masa pertengahan bulan lepas. segalanye br nak mula rupenye..mmg xsangka.
nnt klu rajin i update part 2 plak..khas buat adik terchinta..hahaha.
adik..tunggu taw snow part 2..


just 4 u

i xsuka org push push i. stop pushing me.

- ding! -

hi semua!
sory...xsempat update senarai yg join lucky draw i buat. nnt i senang2 sket i buat k. smlm sibuk tgk luar tingkap tgk snow turun smpai leka. nnt i update k! nak kuar pegi tgk disney on ice dgn double A yg cute..daaaa~